The day before

Marknesse, 02/18/2019

Morgen is het zo ver.

Het afscheid nemen is begonnen. Zaterdag (09-02) voor het laatst gewerkt bij Poiesz, tot ik terug ben natuurlijk, dan ga ik gewoon weer verder daar. Met de laatste werkdag voor vertrek had ik geen moeite. Het voelde wel wat raar, maar ik denk niet dat ik het echt ga missen.
Woensdag (13-02) voor het laatst op school geweest. Iets wat de afgelopen maanden sowieso al heel weinig gebeurde, omdat we sinds half december tot begin februari al geen les meer hadden. Dit is ook zeker iets wat ik niet zal missen.
Vrijdag (15-02) het laatste verjaardagsfeestje, waarbij ik de vriendengroep van Yannick zijn kant voor het laatst zie. Het was de verjaardag van Janine, die ook in Marknesse woont. Deze vriendengroep zie ik niet zo vaak, als behalve Ronald, Rob en Lieke die ik dagelijks zie. De gezelligheid ga ik zeker wel missen. Ik ben tenslotte dol op feestjes.
Zaterdag (16-02) afscheid van het Kuinderbos, laatste keer met Olaf en Yannick een rondje gelopen door het bos. Ja, ook zeker iets wat ik ga missen.. 's avonds kwam dan mijn vriendengroep (Robert, Ruurd, Tim, Martijn, Daniel, Sylva en Tom) ook kwamen Rob, Lieke, Ronald en Thomas nog en tot slot was Niekje er ook bij. Mijn eigen vriendengroep zie ik niet heel vaak en tot zo ver ik weet mis ik geen verjaardagen of iets. Dus ik zal zeker de gezelligheid wel missen, maar ook niet te erg. Voor Niekje geldt hetzelfde, ze woont nu eenmaal in Belgie.. Ik zie haar niet iedere maand, tuurlijk zal ik d'r wel missen. Gelukkig kan ik d'r altijd bellen. Voor de buren geldt dit niet. Ik zie ze echt heel regelmatig, logisch ook. Ik ga hun echt wel missen, samen tv kijken of een biertje drinken.. Al met al was het echt een hele leuke avond. Ik vond het vooral fijn om te zien hoe iedereen met elkaar mengde, er waren niet echt groepjes ofzo. Ik vond dat er een fijne sfeer hing en iedereen lekker kon doen waar hij of zij zin in had. Het is verrassend mooi weer geweest, dus we konden lekker buiten zitten met een kampvuur. Op deze manier was er ook genoeg plek voor iedereen. Binnen is het gewoon niet groter.. Niekje bleef na afloop slapen, vond ik eigenlijk wel heel fijn. Ze heeft zelfs de volgende dag geholpen met opruimen, de schat!
Zondag (17-02) afscheid van Niekje, die 's ochtends werd opgehaald door haar vader. En toen kwam familie gedag zeggen. Mijn moeder had nachtdienst gehad dus die kwam als eerst, zodat ze daarna kon gaan slapen. Het was niet echt afscheid, want ik zie haar op Schiphol nog. Wel lief dat ze kwam natuurlijk. Iets later kwamen ook mijn schoonouders. Conny zie ik nog wel voor vertrek, als ik mijn auto daar breng, maar Wim niet. Ik ga hen ook missen.. Ze zijn altijd zo lief voor me en ik kom er gewoon graag. Toen zij weg waren was het even rustig. En toen kwam iedereen tegelijk. Marco, Irma, Noah, Mila, Emily, Sjoerd, Susanne, Eline en Hein. Volle bak dus, maar echt heel gezellig.


Ik heb een cadeau gekregen, die ik pas mag uitpakken als ik in Pokhara ben.. Moeilijk voor mij.. Maar so far so good, het is nog ingepakt. Later kwamen papa, opa en oma nog. Wat ga ik mijn lieve familie missen..
Vandaag ga ik nog langs bij oma, ze is niet fit en kon dus gister niet bij mij komen. Ze belde me gisteravond. Ook ga ik vandaag de allerlaatste dingen inpakken.
Morgen hebben we om 2 uur afgesproken op Schiphol. Dan drinken Nynke en ik, samen met onze families nog een bakje koffie en dan gaat het grote avontuur echt beginnen.

Reactions


Making your own travel diary has never been so much fun!

Tell your story

Add stories to your digital diary and determine for each chapter if you want share it or not. Public chapters are converted to a blog that you can share with family and friends.

Add photos

Complete your diary by adding photos to the stories in diffent layouts. Large pictures or small pictures, portrait pictures or landscape pictures. It’s up to you!

Map your travel routes

In addition to photos, you can also add maps to your diary. Drag pins on the map to indicate your location or map your entire travel route.