Vertrekken in de sneeuw

Weert, 14.01.2017

Op zaterdag 14 januari is het dan zover, de koffers zijn gepakt, er kan vertrokken worden. In de vroege ochtend hult Weert en omgeving zich in een witte deken. Dat is wel een fijn vooruitzicht om naar India te gaan waar de zon al redelijk schijnt. Door een dun laagje sneeuw loop ik naar het station. Keurig op tijd wordt er vertrokken naar Schiphol. Daar weet ik mijn treinkaartje in te ruilen voor den grote bak koffie en een mooi gesprek. De wereld blijkt weer klein een medewerker van WUR komt net terug uit Sri Lanka en vertelt over de landbouw daar. Een mooi begin van de dag. Spoedig maak ik kennis met de groep en wachtten we op het vertrek van deze reis. Weer

heeft het contact vooraf zijn doel niet gemist en is het snel gezellig met een bakje Starbucks.
Boarden en op weg naar Delhi. In Istanboel nog even een tussenlanding en drankje. De eerste berichtjes aan het thuisfront worden verstuurd. Na een nachtelijke vlucht komen we aan op het vliegveld van Delhi. Het afhalen van het visum en koffers duurt uiteindelijk wat langer dan gedacht, dan volgt de kennismaking met onze shoestring gids en vertrekken we naar het hotel, ook in dit vroege uur is het op de straten al aardig druk. Ik krijg de indruk dat de openbare hygiëne hier anders wordt gezien dan in Nederland.

Deze persoon is op reis met Shoestring. Wil je ook zo’n toffe reis maken,klik dan hier >

Get started right away!

What are you waiting for? Capture your adventures in a digital diary that you can share with friends and family. You can switch between any of your devices anytime. Get started in our online web application.