Vertrekken in de sneeuw

Weert, 01/14/2017

Op zaterdag 14 januari is het dan zover, de koffers zijn gepakt, er kan vertrokken worden. In de vroege ochtend hult Weert en omgeving zich in een witte deken. Dat is wel een fijn vooruitzicht om naar India te gaan waar de zon al redelijk schijnt. Door een dun laagje sneeuw loop ik naar het station. Keurig op tijd wordt er vertrokken naar Schiphol. Daar weet ik mijn treinkaartje in te ruilen voor den grote bak koffie en een mooi gesprek. De wereld blijkt weer klein een medewerker van WUR komt net terug uit Sri Lanka en vertelt over de landbouw daar. Een mooi begin van de dag. Spoedig maak ik kennis met de groep en wachtten we op het vertrek van deze reis. Weer

heeft het contact vooraf zijn doel niet gemist en is het snel gezellig met een bakje Starbucks.
Boarden en op weg naar Delhi. In Istanboel nog even een tussenlanding en drankje. De eerste berichtjes aan het thuisfront worden verstuurd. Na een nachtelijke vlucht komen we aan op het vliegveld van Delhi. Het afhalen van het visum en koffers duurt uiteindelijk wat langer dan gedacht, dan volgt de kennismaking met onze shoestring gids en vertrekken we naar het hotel, ook in dit vroege uur is het op de straten al aardig druk. Ik krijg de indruk dat de openbare hygiëne hier anders wordt gezien dan in Nederland.

Reactions


Making your own travel diary has never been so much fun!

Tell your story

Add stories to your digital diary and determine for each chapter if you want share it or not. Public chapters are converted to a blog that you can share with family and friends.

Add photos

Complete your diary by adding photos to the stories in diffent layouts. Large pictures or small pictures, portrait pictures or landscape pictures. It’s up to you!

Map your travel routes

In addition to photos, you can also add maps to your diary. Drag pins on the map to indicate your location or map your entire travel route.