Eindelijk vertrekken

Weert - Schiphol - HongKong, 10/05/2016

In de vroege ochtend eerst een tripje naar België. Daphne gaat naar het concert van Justin Bieber in Antwerpen en wil daar met de trein naar toe. Om 6:30 uur wens ik haar veel plezier en pakt ze in Hamont de trein. Wat fijn dat ze zoveel onderneemt. Terug de auto in de garage zetten en dan zelf naar het station om de trein naar Schiphol te nemen.

Al voordat ik op het station ben, ontmoet ik de eerste medereiziger. Riek wordt door haar dochter bij het station afgezet. Later in de trein sluit Desiree zich bij ons aan. De eerste kennismaking vindt zo al in de trein plaats.

Netjes volgens de dienstregeling komen we aan op Schiphol waar al een aantal andere groepsleden staan te wachten. Nog een paar en dan kunnen we inchecken, koffie drinken en gaan boarden.
Tijdens het koffiedrinken nog even de laatste zaken regelen, herstellen en nader met elkaar kennismaken. Natuurlijk is er op het vliegveld ook het nodige te zien.

Met een klein beetje oponthoud vertrekt onze vlucht. CX 270 naar Hong Kong.

Het is druk op het vliegveld en het toestel sluit dus aan in de rij om toestemming te krijgen op te mogen stijgen. Het is mooi helder weer in Nederland en op het eerste stukje van de vlucht zijn er mooie stukjes Nederland te herkennen. Al vroeg krijgen we de eerste maaltijd en worden de luiken gesloten. Zou het dan toch de bedoeling

zijn om al te gaan slapen. Van slapen komt nog niet zoveel terecht, steeds met korte tussenpozen. Rond middernacht (Nederlandse tijd) landen we op de luchthaven van Hong Kong. Even de benen strekken, koffie drinken en rondhangen. Natuurlijk ook even mensen kijken.

Reactions


Making your own travel diary has never been so much fun!

Tell your story

Add stories to your digital diary and determine for each chapter if you want share it or not. Public chapters are converted to a blog that you can share with family and friends.

Add photos

Complete your diary by adding photos to the stories in diffent layouts. Large pictures or small pictures, portrait pictures or landscape pictures. It’s up to you!

Map your travel routes

In addition to photos, you can also add maps to your diary. Drag pins on the map to indicate your location or map your entire travel route.