Undip Party

Semarang, 18.11.2016

De wekker ging om 6u. We hadden een berichtje.. ze hadden liever dat we een liedje gingen zingen. dus wij nog even snel in 5 minuten een liedje voorbereid. 'Alles is liefde' van Blof, top, heel veel zin in...

Wij stonden braaf om 06:30 in de school. Het podium was nog in opbouw en we konden niemand vinden. We hebben zielig in een hoekje zitten balen en uiteindelijk onze moed verzameld en zelf gezocht naar een docent. Uiteindelijk bleek dat iedereen achter de school aan het verzamelen was voor een optocht. We werden met een microfoon op: Alisa and Céline, come join us! We hebben een ochtendwandeling gemaakt met alle studenten en docenten van ongeveer 40 minuten. We hebben met mr. Nur gepraat over zijn dochtertje en met studenten allemaal foto's gemaakt.

Eenmaal terug kregen we Soto (dit is een typisch Indonesisch gerecht: bouillon met rijst, ei , bosui, ketjap) super lekker!
We zaten met alle studenten op de grond voor het podium en er werden allerlei optredens gedaan door de studenten maar ook door de docenten Toneelstukjes, karaoke en traditionele dansen. Heel grappig en leuk om te zien. En toen moesten wij... haha. Echt hilarisch, en heel slecht, maar iedereen vond het leuk en we kregen het hele publiek mee. Alisa kreeg nog een roos van de fotograaf na het optreden, terima kasih!

Om 13:00u waren alle optredens afgelopen. Het was een hele bijzondere ervaring en heel leuk om te zien hoe de leraren en studenten met elkaar omgaan. Maar ook zeker een lange zit na deze bewegelijke week met weinig slaap.

We hebben een flinke powernap gedaan en zijn daarna naar een heel leuk eettentje/smoothie bar gegaan 'Coven cove'. Deze had Laily aangeraden. Goedkoop en super gezellig.
We raakte aan de praat met de bediening en hij kwam bij ons zitten. Hij was geïnteresseerd in wat we hier zo lang deden. Hij vroeg hoe we het hier kende en vertelde over Laily die hij bleek te kennen van hier.
We hadden het over wat we nog zouden moeten doen in ons laatste weekend in Semarang. Hij vertelde over Semawis, dit zou een soort chinatown zijn, klinkt leuk. Hij stelde voor om morgenavond samen te gaan. Hij leek ons een super aardige jongen en hij kende Laily dus konden we misschien samen gaan met Laily en hem. Vet leuk!

Get started right away!

What are you waiting for? Capture your adventures in a digital diary that you can share with friends and family. You can switch between any of your devices anytime. Get started in our online web application.