Halloween party

Rustico resto bar, 10/29/2016

Vanochtend heb ik heerlijk uitgeslapen, series gekeken en mijn boekje bijgewerkt. We willen vandaag weer naar Carnivor Skybar waar wij een zwembad hadden ontdekt. We gaan kijken of we hier even een duik mogen nemen als niet-hotel gasten.

Helaas, begon het keihard te regenen vandaag.. we zijn samen met Laily even weer nieuw internet gaan kopen voor de laptop van Alisa.
Daarna gingen we samen met Laily bij mij op de kamer Madagascar 3 kijken. Het heeft de hele dag geregend, toen het stopte met regenen gingen Alisa en ik met de Go-Jek naar Sakapatat.
Hier hebben we heerlijk gegeten en een Bintang tower besteld. Het was alweer een week geleden dat we een biertje hadden geproefd, en hij was heerlijk.

Alisa en ik hadden zin in een feestje, maar die zijn hier best moeilijk te vinden. Toen herinnerde we ons ineens dat Octavia had verteld over een Halloween feestje die vanavond zou zijn. We keken terug in Whatsapp en zochten de locatie op. Volgens google-maps een kwartiertje lopen. Zo besloten wij het avontuur aan te gaan om lopend naar Rustico resto bar te gaan om daar

het feestje te bekijken.

De wandeling bleek wat meer up en downs te hebben in hoogte verschil dan we hadden verwacht. Wel een hele leuke wandeling door smalle stijle steegjes en tussen de huisjes door. Mensen zaten met hun gezin buiten te kaarten of hun was op te vouwen etc.
Bezweet en blij dat we Rustico bar hadden gevonden kwamen we aan. We moesten met de lift naar boven en werden hier ontvangen door geschminkte bediening, we bestelde een biertje en gingen de dansvloer op. Het was een goed feestje, alleen waren we om 23:15 daar en hield het feestje om 00:00u op. We gingen voor de Go-Jek, maar deze werken maar tot 23u kwamen we achter. We raakte aan de praat met de barmannen die uiteindelijk voor ons een taxi hebben besteld.
Terwijl we wachten op de taxi kregen we een drankje en noemde één van de barmannen wat Nederlandse woordjes op. Hij had een Nederlandse oma die hij ook altijd 'Oma Ellen' noemde. Grappig.
De andere barman ging deze maand verhuizen naar Bali om te werken, we hebben afgesproken hem op te zoeken als we in de buurt komen.

Rustico bar is ook leuk om eens te gaan eten, zag er heel gezellig uit en de kaart was betaalbaar en je had er mooi uitzicht over de hele stad.

De taxi heeft ons veilig thuisgebracht.

Alleen de deur van het appartementen complex zat op slot... totaal niet aan gedacht natuurlijk. Gelukkig was Laily nog wakker en heeft de deur voor ons open kunnen doen!

Octavia onze andere vriendin van het appartementen complex was vannacht 21 jaar geworden. We hadden al een filmpje gestuurd via whatsapp om 00:00u, maar gingen nu ook nog even zingen aan haar deur, maar ze sliep waarschijnlijk al.
Tijd voor ons om ook maar te gaan slapen!


Reactions


Making your own travel diary has never been so much fun!

Tell your story

Add stories to your digital diary and determine for each chapter if you want share it or not. Public chapters are converted to a blog that you can share with family and friends.

Add photos

Complete your diary by adding photos to the stories in diffent layouts. Large pictures or small pictures, portrait pictures or landscape pictures. It’s up to you!

Map your travel routes

In addition to photos, you can also add maps to your diary. Drag pins on the map to indicate your location or map your entire travel route.