Dag 12: Luipaarden!

Bagani, 28.06.2016

In de ochtend vertrekken we vroeg vanuit Etosha. Het gaat steeds sneller en we vertrekken zelfs nog eerder dan dat de bedoeling was!
Gedurende de busrit praten we nog na over de ervaringen en vele dieren die we gezien hebben. Ineens trapt Frank op de rem; 3 luipaarden in de berm bij de bus! Wat een geluk. Zo dichtbij en dan nog 3 tegelijkertijd! Maar goed dat we zo vroeg vertrokken zijn. Nu alleen nog maar de buffel.
We overnachten dicht bij de grens van Botswana. De camping is bij het water en heeft een gezellige bar met wifi! Na een aantal dagen nauwelijks contact met het thuisfront te hebben gehad was dit wel fijn. Geert en Gert-Jan zijn gaan vissen, Haike is in het barretje met de anderen. Opvallend aan deze camping waren de wc's op de meest rare plekken en de pakkende teksten. Erg gezellig!

Deze persoon is op reis met Shoestring. Wil je ook zo’n toffe reis maken,klik dan hier >

Get started right away!

What are you waiting for? Capture your adventures in a digital diary that you can share with friends and family. You can switch between any of your devices anytime. Get started in our online web application.