Dag 7 en 8: Swakopmund

Van Sesriem naar Swakopmund, 23.06.2016

Vandaag gaan we naar Swakopmund. Na een aantal dagen in een tentje te hebben geslapen zouden we vanavond een huisje krijgen. Swakopmund is het Duitse gedeelte van Namibie. We kwamen laat op de avond aan en kregen bij de receptie uitleg over mogelijke excursies. Geert, Gert-Jan en Jaap gaan zeevissen. Haike, Esther, Corné, Mike, Jeroen en Janneke gaan voor de dolfijnencruise.
Na deze keuzes was er tijd om lekker te douchen en gingen we uit eten. Na springbok, gemsbok en spareribs te hebben gegeten had de groep nog een verassing voor ons als bruidspaar. Zij hadden een taart geregeld met daarop 'just married'. Echt een verassing! Hij was alleen iets te groot maar dat mocht de pret niet drukken. Na het eten zijn we nog naar een café gegaan. Naast de taart had de groep ook besloten dat we een eigen huisje kregen in plaats van delen met de anderen.
De volgende dag een goed ontbijt en op pad. Geert ging met Gert-Jan en Jaap zeevissen. Ondanks dat Geert ziek is geworden vond hij het toch een mooie ervaring. Ze hebben samen meer dan 70 zeebaarzen gevangen! Ze hebben er 13 mee naar huis genomen voor op de braai. Deze vissen werden vakkundig gefileerd door Jeroen en smaakten heerlijk! Geert at opnieuw spare-ribs omdat hij geen vis at.
Haike heeft pelikanen, zeehonden en dolfijnen gezien. Daarnaast ook cherry, champagne, oesters etcetera geproefd!
Na deze dag gingen we weer door naar de volgende bestemming.

Deze persoon is op reis met Shoestring. Wil je ook zo’n toffe reis maken,klik dan hier >

Get started right away!

What are you waiting for? Capture your adventures in a digital diary that you can share with friends and family. You can switch between any of your devices anytime. Get started in our online web application.