Yoo!

Wijngaarden, 07/06/2016

Mijn tussenjaar en ik
Yoo! Leuk dat je de tijd neemt om dit te lezen. Wellicht omdat je me kent, of anders misschien vanwege het feit dat dat je ernstig verdwaald bent op het internet en op dit 'blog' terecht komt.

Wie ben ik?
Voor degenen die mij nog niet kennen: Evie is de naam en ik kom uit Wijngaarden, een gat in de polder. Na het behalen van mijn vwo diploma heb ik besloten om dit jaar een tussenjaar te nemen. Wat ik precies ga doen, dat is voor mij ook nog niet helemaal duidelijk. Na een paar dagen op Texel te zijn geweest, ga ik nu eerst drie weken naar Dalen in Noorwegen, om te werken bij een B&B. Daarna heb ik nog even de tijd om de toerist uit te hangen om vervolgens nog vier weken in Fredrika in Zweden bij een B&B te werken. Als laatst zal ik nog vier dagen met Femke op IJsland vertoeven voordat ik weer terug keer naar ons kikkerlandje.

Poging tot "bloggen"
Dit blog is ontstaan doordat mij meerdere malen is gevraagd om te bloggen. Voor mij is dit dus voornamelijk om (ongeruste) ouders, familie en vrienden op hoogte te houden en te laten weten dat ik ècht nog wel (soort van) leef. Het feit dat ik een grote EHBO-kit kreeg van vrienden, bewijst wel hoeveel vertrouwen ze in me hebben. Maar voor alles is een eerste keer, vliegen, reizen, werken bij een B&B en zo ook voor "bloggen", wat in mijn geval niet heel veel meer dan slap geouwehoer is.

Ik zal dan ook niet iedere dag gaan bloggen, aangezien ik vermoed dat niet iedereen echt geïnteresseerd is in het feit dat ik de komende drie weken iedere dag bedden opmaak of met mijn hoofd boven een plee hang.

Wil je weten wát ik dit jaar ga doen of juist eens nìet ga doen, blijf dit dan volgen. Voor nu: veel leesplezierrr! :-)

Groetjesz!
Evie :-)

Reactions


Making your own travel diary has never been so much fun!

Tell your story

Add stories to your digital diary and determine for each chapter if you want share it or not. Public chapters are converted to a blog that you can share with family and friends.

Add photos

Complete your diary by adding photos to the stories in diffent layouts. Large pictures or small pictures, portrait pictures or landscape pictures. It’s up to you!

Map your travel routes

In addition to photos, you can also add maps to your diary. Drag pins on the map to indicate your location or map your entire travel route.