Hello, Goodbye

Drammen, 08/01/2016

De eerste wasjes zijn weer gedraaid en uitgehangen voor vandaag, maar Olivier doet nog steeds het meeste werk, petje af daarvoor. Naast de strijk, de receptie, het ontbijt regelen (en nog veeeeel meer) gaat het koken hem ook erg goed af!

Gisterenavond heb ik mijn laatste vuile was gewassen, zodat ik deze ochtend -uiteraard op het laatste moment- de broeken nog in de droger kon gooien en zo met schone & droge was het avontuur in Zweden aan kan gaan.

Alle ''plannen'' die ik had, zijn ongeveer iedere dag, al dan niet ieder uur, veranderd. Maar, voor nu is het wel duidelijk. Ik reis af naar Drammen, onder Oslo, waar ik dan met goede vrienden op de camper mee kan springen voor een kleine week. En ja, dan zien we wel weer verder.

Mijn tas heb ik gepakt om te vertrekken. Het is raar en best lastig om hier na een kleine vier weken te vertrekken. Ik heb hier echt leuke dingen gedaan en heb het ook naar mijn zin gehad.

De laatste rondjes door het speelplein worden gelopen, het laatste wasje gaat in de wasmachine en het laatste wasje wordt opgehangen. De laatste keer eten met Olivier, Jade en Rune en de laatste kleurplaten wordt gekleurd.

En dan..word je uitgezwaaid en krijg je de laatste kusjes & high fives van Jade en Rune.

De busreis naar Drammen duurt ongeveer 3,5 uur. Je laat iets moois achter, maar je weet ook dat er iets moois te wachten staat. Het feit dat ik door de bus loop om uit te stappen, waar de bus dus helemaal niet gaat stoppen en je dus 54 paar ogen op je gericht hebt, zal ik maar even buiten beschouwing laten.

Maar, ik ben aangekomen en de camper mét inhoud stond al te wachten #jeuuuh. Ik ben weer herenigd met mijn buddy Steijn en hij met mij. Carin & Piet en Anouk staan zware dagen te wachten gok ik zo ;).

Deze nacht zouden we op een camping gaan staan. En warempel, ook dáár stond weer een bekend figuur te wachten. Inmiddels waren mijn zwager en zuster alweer op weg naar huis van de Atlantische weg en stonden al knusjes op deze camping te wachten.

We hebben ook deze keer weer gezellig met z'n allen ''geskottlebraaid'' met een mislukte poging om zelfgevangen vis te gaan eten. 'S avonds namen Carin en Marion nog een heerlijke duik in het Noorse water. Ik vond het allemaal wel weer prima voor vandaag en dook na het vissen lekker mijn bed in om eerst eens even bij te tanken. :)

Reactions


Making your own travel diary has never been so much fun!

Tell your story

Add stories to your digital diary and determine for each chapter if you want share it or not. Public chapters are converted to a blog that you can share with family and friends.

Add photos

Complete your diary by adding photos to the stories in diffent layouts. Large pictures or small pictures, portrait pictures or landscape pictures. It’s up to you!

Map your travel routes

In addition to photos, you can also add maps to your diary. Drag pins on the map to indicate your location or map your entire travel route.