Stukgaan

Dalen, 07/20/2016

In de B&B hoef je je nooit te vervelen. Bedden opmaken (+de rest) is heus niet echt gelijk m'n hobby ofzo, maar ik kan absoluut ergere baantjes verzinnen! De sfeer is goed en ik heb het hier echt goed naar m'n zin. Ook qua "werk"gevers hebben we niks te klagen! Bovendien ga je stiekem stuk om allerlei dingen die je tegenkomt.

Tuurlijk is het vervelend als de gasten na het uitchecken nog even terug komen om te vragen of ze nog naar de WC kunnen in "hun" kamer, die nét is schoongemaakt. Maar stiekem kan ik er alleen maar om lachen, omdat de plees schoonmaken toch Birgit's taak is. (Sorry Birgit..)

Ook zijn er een aantal dingen die ik nooit zal snappen. Ik snap bijvoorbeeld niet waarom er vrouwen zijn, die een toilettas meenemen die nóg groter én zwaarder is dan je handbagage in een vliegtuig.

Verder vraag ik me af hoeveel moeite het kost om de pleeborstel ín het "pleeborstelbakjedinges" terug te leggen in plaats van ernaast. Wellicht dat al die blikjes bier op die kamer er ook mee te maken hadden... Maargoed.

Ook denken mensen dat je van een douche een zwembad kunt maken. Leuk geprobeerd, maar echt werken doet het niet zegmaar.

Verder was er een stel die hun eigen beddengoed meenam. Dan ga je er lekker eens met z'n tweetjes erop uit en hoef je éin-de-lijk je bed niet eens zelf op te maken...
Maargoed, als ze er zelf gelukkig van worden, dan is het helemaal primoâh.

Ook een broodrooster, 3 treetjes colablikjes, 4 dezelfde foto's van een man/vriend/zoon of jezelf (?) op A4 formaat of hele sexy pyjamas vinden op een kamer is ook niet nieuw meer.

En zo gaan we iedere dag een beetje stuk.

Reactions


Making your own travel diary has never been so much fun!

Tell your story

Add stories to your digital diary and determine for each chapter if you want share it or not. Public chapters are converted to a blog that you can share with family and friends.

Add photos

Complete your diary by adding photos to the stories in diffent layouts. Large pictures or small pictures, portrait pictures or landscape pictures. It’s up to you!

Map your travel routes

In addition to photos, you can also add maps to your diary. Drag pins on the map to indicate your location or map your entire travel route.