Van uitstel komt afstel

Fredrika, 08/16/2016

Tja, inmiddels kan ik toch wel stellen dat ik niet de meeste trouwe blogger ben van dit moment, maar deze week probeer ik er weer een paar op te knallen.

Trouw bloggen blijkt toch niet echt mijn ding te zijn en ik beleef veel te veel leuke dingen om op te schrijven en bij te houden. Vanaf het moment dat ik besloot om èven een paar dagen niets te schrijven, was het zó flex dat het per ongeluk ineens drie weken ofzo zijn geworden. Wel drie leuke weken weer.

Buiten dat, als ik "moet" kiezen tussen met mijn gat op een steen zitten met een IPad voor mijn neus of met de mooie Noorse of Zweedse natuur, tja, dan is voor mij de keuze op zich al snel gemaakt. Het resulteert er alleen wel in dat ik nu voor ruim anderhalve week tot soms wel drie weken terug moet graven om blogs te kunnen produceren.

Maar, ook voor mij geldt, dat ik het af en toe wel leuk vind om wat terug te lezen en nog even wat na te genieten.

Inmiddels ben ik jammergenoeg weg uit Dalen. Ik heb daar echt een gave tijd gehad. Verder heb ik een flinke week meegetourd met vrienden via Noorwegen naar Zweden en ben nog meer vrienden tegengekomen waarmee we touwtje sprongen langs de Zweedse snelweg. Én ik ben zelfs al aangekomen op m'n werkadresje in Zweden, waar ik inmiddels ook alweer een weekje vertoef.

Deze week dus weer heel wat blogs on the road, zodat ik weer wat in kan lopen :)

Houdoee

Reactions


Making your own travel diary has never been so much fun!

Tell your story

Add stories to your digital diary and determine for each chapter if you want share it or not. Public chapters are converted to a blog that you can share with family and friends.

Add photos

Complete your diary by adding photos to the stories in diffent layouts. Large pictures or small pictures, portrait pictures or landscape pictures. It’s up to you!

Map your travel routes

In addition to photos, you can also add maps to your diary. Drag pins on the map to indicate your location or map your entire travel route.