Stage

ESR Christchurch, 10/28/2016

Er is weer een maandje voorbij, en ben al over de helft van mijn stage. Nog maar 8 weken te gaan.. tijd gaat toch wel snel als je bezig bent. De eerste twee weken van deze maand heb ik voornamelijk resultaat verwerking gedaan en heb ik nog een aantal gevonden casefiles verwerkt.

Na die 2 weken moest ik van mijn begeleider even naar het service center gaan, toen ik richting mijn bureau liep zag ik dat er 6 grote dozen stonden. Ik hoopte stiekem dat deze niet voor mij zouden zijn, maar helaas die hoop was snel vervlogen. Het waren namelijk de casefiles van Christchurch die al waren aangekomen. Hier heb ik dan ook al een kleine start mee gemaakt, dit vooral zodat ik een beetje kon afwisselen tussen de resultaat verwerking. Jammer genoeg hebben ze deze maand maar een keer een kit verwerkt, en heb ik dus niet veel op het lab gestaan. Maar er is wel een training geregeld voor mij voor het verwerken van deze kits. Hiervoor moet ik alleen naar Christchurch.... Dat vond ik natuurlijk helemaal niet erg. Hier ben ik dan ook geweest de laatste twee dagen.
In Christchurch heb ik met enkele senior scientists meegelopen wanneer zij een kit gingen verwerken. Het bleek dat de afdeling in Auckland 3/4 van deze kit's doorstuurt naar Christchurch zodat de werkdruk vergelijkbaar wordt. Dit verklaard wel waarom er zo weinig kits worden verwerkt in Christchurch. In deze twee dagen heb ik veel meegekregen en heb ik nog wat meer inzichten van scientists gekregen over hoe zij de kit graag willen zien aan het einde en dingen waar ze altijd tegen aan lopen wanneer ze een kit verwerken.
Na de eerste dag in Christchurch heb ik mijn spullen gedropt bij het motel waar ik zou verblijven en heb ik derest van de avond even lekker door Christchurch geslenderd. Toch wel fijn om even uit Auckland te zijn en even iets heel anders te doen.

Voordat ik wegging werd er ook nog een mail rondgestuurd voor een pubquiz ipv einde van de maand borrel. Iedereen moest hierbij verkleed komen, want het is halloween. Bij het service center waren ze al druk in de weer voor een passende groeps outfit. En omdat het een hype is vonden ze dat de outfit killer clowns moesten zijn..... Moet zeggen toen ik de outfits van te voren zag vond ik ze al tamelijk eng. Ik kon jammer genoeg niet bij de borrel zijn omdat ik in Christchurch was, maar de voorbereidingen alleen al waren leuk.

Reactions


Making your own travel diary has never been so much fun!

Tell your story

Add stories to your digital diary and determine for each chapter if you want share it or not. Public chapters are converted to a blog that you can share with family and friends.

Add photos

Complete your diary by adding photos to the stories in diffent layouts. Large pictures or small pictures, portrait pictures or landscape pictures. It’s up to you!

Map your travel routes

In addition to photos, you can also add maps to your diary. Drag pins on the map to indicate your location or map your entire travel route.