Stage

Mount Albert, 09/30/2016

Ik kreeg een berichtje van mama dat het eens tijd werd dat ik een stukje ging schrijven over mijn stage waarvoor ik eigelijk ook in Nieuw-Zeeland ben. Het lijkt nu net alsof je op vakantie bent zegt ze dan!
De eerste twee maanden zijn al weer voorbij van mijn stage, de tijd gaat snel hier! In deze twee maanden heb ik al heel veel gedaan voor mijn project. Zo heb ik al alle casefiles ingevoerd, die ik kan vinden en nodig heb.

Enkele casefiles liggen waarschijnlijk nog bij de onderzoekers op hun bureau's, dat wordt dus komende week bij iedereen aankloppen en vragen of ze die nog nodig hebben.
Al denk ik dat ik een beetje snel werk, ofja dat schijnt, mijn begeleider dacht namelijk dat ik met de casefiles wel even zoet zou zijn (denk hierbij aan 3 maanden). Hierdoor kan ik als ik nog veel tijd over heb, na de resultaat verwerking van de regio Auckland, de regio Wellington nog erbij pakken. In de laatste week heb ik veel gedaan buiten casefiles invoeren, dit grotendeels omdat mijn begeleider vakantie had en ik al klaar was met de casefiles. Zo heb ik onder andere vergadering gehad met iemand van DSAC, dit is iemand die de dokterskant beheert van de kit. En ben ik met een andere stagaire gaan schieten voor haar project naar gunshot residu. Traditioneel werd de maand werd weer afgesloten met een einde van de maand borrel. Ook al doen ze hier iedere vrijdag een borrel om einde van de week te vieren, einde van de maand mag ook gevierd worden.
Voor nu ga ik de missende casefiles zoeken en verder met de resultaat verwerking.

Reactions

Stage Nieuw-Zeeland

08-2016 t/m 01-2017

Booking.com

Blog

Follow Travel Diaries

Travel Diaries op Facebook Travel Diaries op Twitter Travel Diaries op Pinterest Travel Diaries op Instagram

Making your own travel diary has never been so much fun!

Tell your story

Add stories to your digital diary and determine for each chapter if you want share it or not. Public chapters are converted to a blog that you can share with family and friends.

Add photos

Complete your diary by adding photos to the stories in diffent layouts. Large pictures or small pictures, portrait pictures or landscape pictures. It’s up to you!

Map your travel routes

In addition to photos, you can also add maps to your diary. Drag pins on the map to indicate your location or map your entire travel route.