Stage

Mt albert, 12/02/2016

Het is weer een tijdje geleden, sinds dat ik heb gepost over mijn stage. De laatste maand is alweer aangebroken.

Afgelopen weken heb ik alle resultaten van Christchurch verwerkt en heb ik een meeting gehad met de DSAC (doktoren voor seksuele delicten). Mijn begeleider is steeds verbaasd over de resultaten, schijnbaar doen ze het op sommige punten toch niet zo goed als gedacht. Komende tijd ga ik voornamelijk kijken naar de mogelijkheden van kits die de kit, die nu gebruikt wordt, kan vervangen. De politie betaalt alles, van de kits die gebruikt worden tot de onderzoeken die verricht worden, en zij zullen dan ook uiteindelijk het grootste gezag hebben over de eventuele veranderingen. Daarom ga ik kijken naar de mogelijkheden die zij momenteel zijn aan het bekijken. Zij willen namelijk ook verandering erin aanbrengen.
Komende weken moet ik nog veel research doen en mijn verslag afmaken. Nog drie weken te gaan tot het einde van mijn project, dus ik moet nog even hardaan de slag.

Afgelopen vrijdag was ook weer einde van de maand borrel, en deze keer kerstfeest. 2december vond ik een beetje vroeg, maar ze kennen hier dan ook geen sinterklaas. Op de uitnodiging stond dat het bij een bowlingcentrum was. Echter is een bowlingcentrum een beetje anders in Nieuw-Zeeland. Hier doen ze namelijk aan de 'sport' bowls. Dit is een jeux de boulles met grotere ballen die te makkelijk glijden over een groot grasveld. Zoals jullie al kunnen raden, ik kon er niks van en dat zorgde dan ook weer voor leuke momenten. Gelukkig had geen enkele student het ooit gespeeld dus was het voor ons allemaal onze eerste keer. We kregen nog onbeperkt taco's en een ijsje bij mister whippy.

Reactions


Making your own travel diary has never been so much fun!

Tell your story

Add stories to your digital diary and determine for each chapter if you want share it or not. Public chapters are converted to a blog that you can share with family and friends.

Add photos

Complete your diary by adding photos to the stories in diffent layouts. Large pictures or small pictures, portrait pictures or landscape pictures. It’s up to you!

Map your travel routes

In addition to photos, you can also add maps to your diary. Drag pins on the map to indicate your location or map your entire travel route.