Dries in Azie

Azie, 16.12.2016

Beste vrienden,

Het is een hele tijd geleden sinds we voor het laatst contact hadden, mijn oprechte excuses hiervoor! Het was zeer druk de laatste maand, zeer slechte wifi en laten we eerlijk zijn best veel pijn aan de goesting ook. Het volgend verslqg is een kleine samenvatting van de trip door Laos, Cambodia en Bangkok.

Half november nam ik afscheid van mijn vrienden in het hostel in Rotorua. Het was een innig afscheid, op relatief korte tijd zijn we echt goede vrienden geworden. Maar geen paniek, ik zie ze terug met Kerstmis om samen gezellig te vieren. En ik krijg de kans om een goede vriend, de heer Sieben Merckx uit Belgie terug te zien. Bedankt vriend om deze briljante trip mogelijk te maken!!
We zijn begonnen in het noorden van Laos(Luang Prabang) om dan naar het zuiden van Cambodia te reizen. Twee prachtige landen, zeker de moeite waard om ze te bezoeken. We hebben veel watervallen, tempels, grotten en buddas gezien. De ene al indrukwekkender dan de andere, maar allemaal uniek op hun eigen manier. We hebben kennis gemaakt met de zwarte pagna uit de geschiedenis van Cambodia in Phnom Penh, Pol Pot (S21 gevangenis en Killing Fields). Geen prettige gebeurtenis, maar een must voor iedereen die Cambodia bezoekt. We hebben belachelijk hard gezweet in minibusjes wonder airco met 15 andere zwetende mensen, ook een aanrader! Het belangrijkste op het laatste, we hebben ons super hard geamuseerd! Niet enkel onder ons twee, maar vooral ook met enkele super mensen die we onderweg hebben leren kennen. Zo dat was een zeer korte samenvatting van de trip in Azie. Ik zeg altijd een beeld zegt meer dan duizend woorden dus geniet vooral van de foto's.
Vanaf nu ga ik terug wat vaker een update proberen te posten zodat jullie niet te lang op jullie honger moeten blijven zitten. Nu terug in Auckland op zoek naar een campervan om de reis verder te zetten.

Get started right away!

What are you waiting for? Capture your adventures in a digital diary that you can share with friends and family. You can switch between any of your devices anytime. Get started in our online web application.