New Born

Infinity pool, 08.11.2016

Vanochtend werden we wakker met een berichutje dat mr. Nur vader was geworden. Hij had een heel trots berichtje gestuurd iets van: I am a father of my daughter now! Heel schattig,
We gaan sowieso nog op kraambezoek voordat we weggaan.

De programma's voor vandaag zijn helaas afgelast vanwege mis-communicatie. We kregen om 9:00u pas door waar de voorlichting gegeven was terwijl we hier gistermiddag en avond al naar hadden gevraagd. De voorlichtingen zijn van 7:00 tot 11:00u ongeveer, dus we hadden het grootste gedeelte al gemist. Morgen was er weer een voorlichting gepland voor de ouderen in een andere RW (wijk). RW12, wederom direct om adres gevraagd, dus dit wordt afwachten of we dit voor morgen krijgen :)

Het was super mooi/warm weer. We besloten om weer naar ons zwembad te gaan en daarna een kraam cadeau te kopen voor het dochtertje van Mr. Nur in het centrum.

We hebben weer heerlijk gezwommen, gelezen, gezond en geluncht bij het zwembad. Je koopt een ticket en hierbij inbegrepen zit Nasi Goreng Ayam (Fried rice met salade en een kippenpoot) Heerlijk! En wederom was het een privé zwembad, pas later op de middag toen de zon weg was kwamen er mensen op het dak zitten. Het is echt heel tegenstrijdig om hier iedereen in winterkleding op de scooter te zien rijden, puur om niet bruin te worden en ook omdat het nu voor hun kouder is dan normaal 27-31 graden.

We hebben na het zwemmen een heel schattig rompertje gekocht en een pakje met olifantjes erop voor de dochter van Mr. Nur. Ook hebben boodschappen gedaan om vanavond noodles met groenten en een eitje te maken voor onszelf.

Eenmaal thuis hadden we totaal geen zin om te koken... we waren kreeften geworden van de zon. Dus zijn we bij 'Cheers Bintang Garden' in de straat gaan eten. Hier hadden we de tweede avond ook gegeten. Dit was heel goedkoop en lekker. We hebben chicken gordon blue gehad met een ceasar salade en twee ijskoude biertjes. Voor in totaal 7 euro!

Thuis hebben we een filmpje gekeken en geregeld dat we morgen met de ambulance mee mogen rijden naar RW12, omdat er niet echt een duidelijk adres was voor ons. Alleen nu was de tijd nog niet bekend. We hadden geen idee hoe laat we de volgende dag ergens moesten klaar staan dus we hebben de wekker om 06:00u om te kijken of we dan reactie hebben. Altijd spannend..

Get started right away!

What are you waiting for? Capture your adventures in a digital diary that you can share with friends and family. You can switch between any of your devices anytime. Get started in our online web application.